Які амортизатори краще на Ланос та Сенс?

Напевно, кожен власник Ланоса або Сенса (повністю ідентична ходова частина) при заміні стійок ставив собі питання – які ж взяти?
У цій статті ми коротко розглянемо бренди, на які варто звернути увагу і допоможемо визначитися з типом амортизаторів - масляні або газомасляні..


Амортизатори/стійки яких брендів поставити на Ланос?

Ми зібрали думку наших покупців за більш ніж 10-річний досвід продажу, і тепер готові поділитись цією секретною інформацією. :)
Світовими лідерами амортизаторів для Ланосів на даний момент є KYB, Sachs та Bilstein. Якість у цих брендів плюс-мінус однакова (тут вже кожен собі бере за смаком і статусом), але найбільше покупців цікавить - які ж будуть кращими нашими дорогами?
Отже, ми відібрали виробників які сміливо можемо рекомендувати та гарантуємо їхній довгий термін служби:

1. Sachs – на даний момент на Ланос виробляються тільки газомасляні амортизатори (масляні зняті з виробництва). За відгуками наших покупців найм'якіші. Німецька фірма, виробляються в Туреччині.
2. KYB – світовий бренд, якість завжди на найвищому рівні. Головний офіс знаходиться в Японії, в Україну на Ланос завозяться з Іспанії та Таїланду. Ці амортизатори жорсткіше ніж Sachs.
3. Bilstein – країна виробник Німеччина. Ціни на них не бюджетні, але й якість вища за всілякі похвали. Це найжорсткіші масляні амортизатори з перерахованих вище.

З іменитими брендами розібралися. А що ж з менш дорогим сегментом, що добре зарекомендував себе?

4. Master Sport – бренд зареєстрований у Німеччині, за фактом виробляються у Польщі. Помірна жорсткість, стабільно відходжують 40-50 тис. км. На Ланос випускаються лише газоолійні.
5. LSA – амортизатори для любителів комфорту. Торгова марка зареєстрована у Словаччині, виробляються у Китаї. Країна виробництва на якості ніяк не відображається, амортизатори зарекомендували себе дуже добре.
6. AT – торгова марка зареєстрована в Чехії, виробляються в Китаї. Жорсткіше заводських. Відбійники, що йдуть у комплекті із задніми амортизаторами, краще не використовувати і відразу замінити.
7. Hola – голландська фірма, жорсткість вища за середню. Виробник дає гарантію на 60 тис. км. пробігу.

Всі перераховані амортизатори перевірені роками продажів та відгуками наших покупців, так що просто вибирайте за своїм гаманцем, смаком і залишитеся задоволені.


Масляні чи газомасляні амортизатори обрати на Ланос?

Тепер давайте визначимося які амортизатори вибрати - масляні чи газомасляні. Тут, в першу чергу, потрібно дивитися на стиль їзди та на якість доріг якими вам доводиться їздити.

Передний масляный амортизатор Ланос/Сенс

Якщо ви любите комфорт та неквапливу їзду, то ваш вибір масляні амортизатори. Ями на них будуть менше відчуватися, але при русі на великій швидкості автомобіль розгойдуватиме і кренитиме на поворотах, тим самим зменшуватиметься його керованість. Масляні амортизатори мають більший попит, оскільки коштують дешевше за газомасляні і ямки на наших дорогах нікуди не подіються.

Передний газомасляный амортизатор Ланос/Сенс

Якщо ви прихильник швидкісної їзди та різких поворотів, то ваш вибір газомасляні амортизатори. У них додатково до масла закачується газ під невеликим надлишковим тиском, це робить амортизатор жорсткішим і не дозволяє маслу всередині амортизатора спінюватися. Таким чином, при русі по трасі та маневруванні, автомобіль буде більш зібраним без зайвих розгойдувань, але як тільки ви виїдите на розбиту дорогу відчуватимете кожну ямку. За статистикою газомасляні амортизатори відходжують десь на 20% довше олійних.
На цьому все, сподіваємося, ми відповіли на всі ваші запитання і допомогли з вибором амортизаторів. А якщо ні, то телефонуйте нашим консультантам або залишайте коментар к товару із запитанням. Жоден із них не залишиться без відповіді.